FOTO: The Frajle otvorile glazbeni program “10 Veličanstvenih” na terasi hotela Kvarner @ Opatija

the_frajle_2015_terasa_kvarner_opatija

The Frajle su pokazale zašto su jedne od natraženijih izvođačica na ovim prostorima, a svojim su međunarodnim repertoarom ( bilo je tu hrvatskih, ruskih, francuskih, makedonskih, američkih skladbi ) i vrhunskom izvedbom dostojno otvorile seriju programa pod nazivom “10 Veličanstvenih”. Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

the_frajle_2015_terasa_kvarner_opatija_1

Opatija – Novosadske glazbenice okupljene u kvartetu The Frajle svojim su dvosatnim koncertom otvorile sezonu ljetnih događanja na terasi Remisens Premium Hotela Kvarner u Opatiji, a prisutna publika na legendarnoj terasi s popularnim djevojkama je zapjevala i zaplesala.

The Frajle su pokazale zašto su jedne od natraženijih izvođačica na ovim prostorima, a svojim su međunarodnim repertoarom ( bilo je tu hrvatskih, ruskih, francuskih, makedonskih, američkih skladbi ) i vrhunskom izvedbom dostojno otvorile seriju programa pod nazivom “10 Veličanstvenih”, koji će sve do kraja kolovoza zasigurno obilježiti opatijsko ljeto. Potpomognute dvojicom vrsnih glazbenika za klavijaturama i bas gitari te vrhunskom produkcijom, ove su poplarne glazbenice oduševile pomno biranim repertoarom, fantastičnom glasovnom uigranošću i smislom za humor.

the_frajle_2015_terasa_kvarner_opatija_2

Tako je na najbolji način otvorena sezona glazbenih događanja na terasi Kvarnera, a publika će na istom prostoru vidjeti i čuti brojna zvučna imena. Među ostalima, očekuju se nastupi Zorice Kondže, Tedija Spalata, Tamare Obrovac, Los Caballerosa i mnogih drugih, a naredni program će se održati 2. srpnja kada na legendarnu terasu stižu Aminata Seydi & The Astronauts zajedno sa svojim posebnim gostom Snow Owl-om. Bit će to doista noć vrhunske glazbe u kojoj će ova glazbena diva svojim iznimnim vokalom i glazbenim izričajem koji kombinira funky, soul s afričkim ritmovima. Važno je napomenuti da su svi programi iz serije “10 Veličanstvenih” besplatni za publiku.

Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk

error: Content is protected !!