FOTO: Tisuće posjetitelja dočekale kišno Zadnje polne va Kastve na 365 metara @ Adventski park Fortica

Kao i ranijih godina, ispraćaj posljednjeg podneva u 2017. godini imalo je humanitarni karakter, a sve donacije brojnih posjetitelja bit će donirana donirana udruzi EduRi iz Kastva koja pomaže djeci s poteškoćama u razvoju. Zadnje polne ispratio je i naš fotoreporter, a što je sve zabilježio možete pogledati u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Kastav – Tisuće posjetitelja ispunile su danas Adventski park na Fortici, ali i čitavo okolno područje pod gradskim vratima Kastva, kako bi već tradicionalno dočekali „Zadnje polne va Kastve na 365 metara“.

Jubilarno je to 5. odbrojavanje do trenutka kada se kazaljke sklope na 12 sati na Silvestrovo, a usprkos kišici koja je uporno padala, atmosferu je na visini držalo obilje kuhanog vina u organizaciji Udruge Belica, kao i ukusni „kastafski hot-dogi“, ali i odličan štimung koji su držali brojni izvođači.

Tako su u glazbenom dijelu programa nastupili D`Beni Band, SuperCover Band, Trio Vox, LSD i DJ Zoki te kastavski umjetnici Saša Jantolek i Željan Pavić.

Kao i ranijih godina, ispraćaj posljednjeg podneva u 2017. godini imalo je humanitarni karakter, a sve donacije brojnih posjetitelja bit će donirana donirana udruzi EduRi iz Kastva koja pomaže djeci s poteškoćama u razvoju.

Zadnje polne ispratio je i naš fotoreporter, a što je sve zabilježio možete pogledati u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak , PodUčkun.net

error: Content is protected !!