FOTO: Tisuće sadnica za ljepše okućnice @ Ičići, Opatija

podjela_sadnica_opatija_2013 (9)

Svim iznajmljivačima obiteljskog smještaja na području TZ grada Opatije, Turistička zajednica Opatije poklonila je 5 sadnica, dok su iznajmljivači u Ičićima išli kući s duplim brojem sadnica.

Opatija, Ičići – Prodajna akcija sadnica građanima Opatije i podjela sadnica iznajmljivačima obiteljskog smještaja na području TZ grada Opatije održana je jučer u rasadniku Angiolina, dok su mještani Ičića svoje sadnice preuzeli ispred ureda Turističke zajednice.

Svim iznajmljivačima obiteljskog smještaja na području TZ grada Opatije, Turistička zajednica Opatije poklonila je 5 sadnica, dok su iznajmljivači u Ičićima išli kući s duplim brojem sadnica. Osim za iznajmljivače prodajna akcija održana je i za stanovnike Opatije.

– Podjela sadnica prethodila je organizaciji ”Dana obiteljskog smještaja Opatijske rivijere 2013.“ koji će se po prvi puta organizirati za Opatijsku rivijeru nakon što je osnovana subregionalna skupina obiteljskog smještaja i turizama Opatijske rivijere (SSOST Opatijske rivijere). ”Dane obiteljskog smještaja Opatijske rivijere 2013.“ organiziraju zajednički TZ Kvarnera, TZ Opatijske rivijere, SSOST Opatijske rivijere i HGK-Županijske komora Rijeka), a uključuje edukativnu radionicu Kvarner Family, koja će se održati u četvrtak, 25. travnja 2013. u dvorani Ville Antonio od 17:30 do 20:30 sati. Na radionicu će biti pozvani svi iznajmljivači obiteljskog smještaja Opatijske rivijere; te dane otvorenih vrata „Kvarner family“, koji će se organizirati u subotu, 27. travnja 2013. g. od 10:00 do 13:00 sati u odabranim domaćinstvima s oznakom kvalitete ”Kvarner Family“, poručili su iz Turističke zajednice grada Opatije.

[nggallery id=721]

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!