FOTO: Tony Cetinski na doručku u Opatiji

Kako je proteklo druženje u Ugostiteljskoj školi provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku teksta.

Opatija – Tony Cetinski jučer je bio poseban gost na doručku, u sklopu projekta (U)gosti na doručku, u Ugostiteljskoj školi. Ovim posjetom nastavljeno je promicanje važnosti doručka kao najvažnijega dnevnog obroka, domaćih namirnica te isticanja izvrsnosti škole.

– Ja sam na ovaj način, tj. doručkom, promovirao album, tako da su nam se ideje na neki način poklopile. Inače, počašćen sam ovim pozivom kojeg sam iskoristio za kratki predah u polovici aktualne turneje. Zbog prirode posla trudim se držati što zdravijeg načina života, kazao je Tony Cetinski.

Doručak je bio spravljen isključivo od domaćih namirnica, a prilagođen je godišnjem dobu i gostu. Učenici i profesori Ugostiteljske škole svom uvaženom gostu pripremili su pršut, pohani sir, rižot od škampi, fritaju od vrganja, dok je umjesto kave poslužen čaj te svježe iscijeđeni voćni sok.

– Jako mi je drago da je Tony bio naš gost. Svaki doručak pa tako i ovaj prilagođavamo svakom uzvaniku posebno. Za ovu priliku odlučili smo pripremiti svojevrsni zeleno-plavi splet, tj. okuse Primorja i Gorskog kotara, dodao je Damjan Miletić, ravnatelj škole.

Kako je proteklo druženje u Ugostiteljskoj školi provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku teksta.

[nggallery id=531]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!