FOTO: Tony Cetinski proslavio 25 godina karijere velikim koncertom u Areni

tony_cetinski_arena_pula_2015

Kako bi koncert ostao u trajnom sjećanju svi obožavateljima, Toni je odjeven u pidžamu, snimio i spot za pjesmu ‘Mjesečar’ koji ćemo uskoro moći vidjeti na malim ekranima. Veliku fotogaleriju s Tonijevog koncerta pogledajte na ovom linku

tony_cetinski_arena_pula_2015_3

Pula – Sinoć je svojih 25 godina karijere, pred prepunom pulskom Arenom proslavio jedan od najpoznatijih hrvatskih izvođača Tony Cetinski.

Na domaćem terenu i pred najvećim fanovima iz Hrvatske, ali i cijele regije, Toni je izveo neke od svojih najljepših pjesama koje su obilježile njegovu dosadašnju karijeru. Iako je u publici bilo mnogih koji se nisu ni rodili kada je Toni započeo svoju karijeru to nije bila prepreka da zajednički pjevaju pjesme poput ‘Tebe ne bih mijenjao’, ’23. prosinac’, ‘Tvoje tijelo’, ‘Ja sam zaljubljen’ i mnoge druge koje su obilježile ranu fazu karijere. Novije doba donijelo je i nove hitove poput ‘Umirem 100 puta dnevno’, ‘Kada žena zavoli’, pa sve do posljednjih singlova ‘Krik’ i ‘Mjesečar’.

tony_cetinski_arena_pula_2015_5

Kako bi koncert ostao u trajnom sjećanju svi obožavateljima, Toni je odjeven u pidžamu, snimio i spot za pjesmu ‘Mjesečar’ koji ćemo uskoro moći vidjeti na malim ekranima.

Još jednom Arena i Toni su disali zajedno, jer nije bilo pjesme koju publika nije znala i zajedno s njim otpjevala. Koncert je završen pjesmom ‘Zbogom odlazim’, a publici je u sjećanje ostavljena još jedna noć za pamćenje.

Veliku fotogaleriju s Tonijevog koncerta pogledajte na ovom linku

tony_cetinski_arena_pula_2015_4

Serena Calderara / PodUčkun.net
Foto: N. Cvjetović

error: Content is protected !!