FOTO: Tony Cetinski rasplesao Ljetnu pozornicu @ Opatija

tony_cetinski_ljetna_pozornica_opatija_2013 (15)

U dva i pol sata, koliko je trajao koncert, Tony je napravio kratki presjek svoje karijere bazirajući se na pjesmama s posljednjeg albuma ‘Opet si pobijedila’. U nastavku teksta pogledajte foto-galeriju koju smo pripremili za vas, dok video isječak objavljujemo uskoro.

Opatija – Sinoć je koncertom Tonya Cetinskog i njegovim posljednjim hitom ‘Opet si pobijedila’ započela nova ljetna sezona Festivala Opatije.

Tony i publika...

Tony i publika…

U dva i pol sata, koliko je trajao koncert, Tony je napravio kratki presjek svoje karijere bazirajući se na pjesmama s posljednjeg albuma ‘Opet si pobijedila’. Na repertoaru su se našle i pjesme s njegovih samih početaka poput ‘Tebe ne bih mijenjao’, ‘Ja sam zaljubljen’, ‘Nek te zagrli, neko sretniji’, ‘Totalno sam lud’ pa sve do ‘Umirem 100 puta dnevno’ i najdraže ženske balade ‘Kada žena zavoli’. Uz Tonya na pozornicu se popeo i Mark Marku otpjevavši ‘Bacila je sve niz rijeku’ i ‘Da si htjela’. Naravno, Tony se prisjetio i svog prijatelja Toše Proeskoga te osim njihovog zajedničkog dueta ‘Lagala nas mala’, otpjevao je i njegovu pjesmu ‘Srce nije kamen’.

Publika je uživala te glasno pjevala i plesala od početka do kraja te podržala Tonya u njegovim zanimljivim komentarima i anegdotama. Pjesmom ‘Zbogom odlazim’ Tony je simbolično završio svoj opatijski koncert na kojemu nije nedostajalo dobre zabave. U nastavku teksta pogledajte foto-galeriju koju smo pripremili za vas.

[nggallery id=783]

Serena Calderara / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!