FOTO: Tradicija duga gotovo tri desetljeća – Sveti Nikola darivao mališane @ Vasanska

Foto Luigi Opatija, MO Vasanska, Sv Mikula 2016

Sveti Nikola sa svakim je djetetom popričao i uručio mu poklon, a sve to glazbenim je nastupom nadahnuto pratio mladi violinist s Vasanske Alberto Surina koji je izveo dvije Bachove kompozicije. Dojmove našeg fotoreportera možete provjeriti u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Foto Luigi Opatija, MO Vasanska, Sv Mikula 2016

Vasanska – Tradicija koja traje već gotovo tri desetljeća nastavljena je i ove nedjelje. Emil Jeletić po 28. put postao je Sveti Nikola, i u ulozi djeci najdražeg svetog lika darivao sve mališane koji spadaju ”pod brigu” Mjesnog odbora Vasanska.

Crkva Navještenja blažene djevice Marije, poznatija kao Njemačka crekva, prekjučer je ponovo ugostila pedesetak mališana u pratnji roditelja, a među njenim su klupama u pratnji svoje djece stigli i mnogi koji su i sami bili od Svetog Nikole na isti način darivani u djetinjstvu.

Sveti Nikola sa svakim je djetetom popričao i uručio mu poklon, a sve to glazbenim je nastupom nadahnuto pratio mladi violinist s Vasanske Alberto Surina. Druženje je tradicionalno otvoreno s himnom Vasanske koju je pročitala Laura Jeletić, pozdravnim govorom predsjednika VMO Vasanska Mladena Žigulića i superiora crkve Mirka Nikolića. Dojmove našeg fotoreportera možete provjeriti u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Foto Luigi Opatija, MO Vasanska, Sv Mikula 2016

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!