FOTO: Tradicionalni Memorijalni turnir Miloš Dujmović pripao domaćinima @ Mune

14_nogometni_turnir_milos_dujmovic_mune_01

Na 14. izdanju turnira posvećenog poginulom branitelju iz Matulja nastupili su seniori NK Mune, NK Plomin i NK Lovran, kao i veterani NK Mune i udruge hrvatskih dragovoljaca. Nekoliko fotografija s podjele pehara i medalja pogledajte na ovom linku

Mune – Tradicionalni Memorijalni turnir Miloš Dujmović 2016. odigran je na Dan hrvatskih branitelja, u petak, u spomen na poginulog branitelja iz Matulja, a uz tri ekipe koje su međusobno odmjerile snage, okupio je i ekipe Veterana NK Mune i Veterane udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata.

14_nogometni_turnir_milos_dujmovic_mune_4_01

Odmjeravanje snaga dvije veteranske ekipe završilo je uvjerljivom pobjedom veterana hrvatskih dobrovoljaca rezultatom 1:6, a u seniorskom dijelu natjecanja igrale su momčadi Plomina, Lovrana i Muna.

U prvoj utakmici Mune su slavile rezultatom 3:0 protiv Plomina, pri čemu su pogotke postigli Ivančević te dvaput Šneler. Utakmica između Lovrana i Plomina završila je pobjedom Lovranaca 2:1, dvostruki strijelac za Lovran bio je Alen Kaligarić. Zadnji susret između Muna i Lovrana odlučivao je pobjednika turnira. U napetoj borbi Lovran je poveo pogodkom Kaligarića, nakon toga pritisak domaćina urodio je plodom te s dva gola Šnelera preokrenut je rezultat kojim je i završio ogled.

NK Mune dao je i najbolje nagrađene pojedince: Karlo Šneler okrunio se za najboljeg strijelca, Antonio Kranjac proglašen je najboljim golmanom, a Alen Terzić najboljim igračem.

Pred početak utakmice položeni su vijenci na groblju Mune, a uz predstavnike općinske delegacije predvođene načelnikom Marijom Ćikovićem, prigodne govore na otvorenju turnira održali su predsjednik nogometnog kluna Mune Aleksandar Šneler te predsjednik uduge dragovoljaca Denis Čargonja.

Nekoliko fotografija s podjele pehara i medalja pogledajte na ovom linku

14_nogometni_turnir_milos_dujmovic_mune_2_01

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!