FOTO Tradicionalni turnir u briškuli i trešeti održan u Hangaru ponovo opravdao sva očekivanja @ Matulji

Odlična organizacija koja krasi ovaj turnir ponovo je zainteresirala brojne kartadore, pa su se pozivu organizatora odazvala 73 para.

Matulji – Tradicionalni turnir u briškuli i trešeti održan u Hangaru povodom obilježavanja Dana Općine  ponovo opravdao sva očekivanja – kako organizatora tako i natjecatelja.

Odlična organizacija koja krasi ovaj turnir ponovo je zainteresirala brojne kartadore pa su se pozivu organizatora odazvala 73 para. Prvo mjesto osvojio je par u sastavu Ana i Bruno, drugo mjesto pripalo je paru Dajak i Orbanić, treće Marijanu i Živku tj. ekipi Orijent, dok je četvrto mjesto osvojio par Frlan i Božić.

Vrijedi napomenuti da su pretendenti za visok plasman Lončarica, Brajković I Žulić ispali u ranoj fazi natjecanja…  I ove godine organizatori su imali bogat fond nagrada pa su nagrađeni doma uz pehare i medalje, ponijeli dva pršuta od 7,5 kila, sir, odojka, kobasice, kafe i ostale sitne poklone…

Turnir su organizirali članovi BK Mirko Mandić na čelu s Lučom Matetićem pod pokroviteljstvom Općine Matulji, dok je za ugostiteljski dio bio zaslužna ekipa iz Štaciona.

Tradicionalni Turnir U Briškuli I Trešeti Održan U Hangaru Ponovo Opravdao Sva Očekivanja @ Matulji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!