FOTO: Tradicionalnim Novoletnim koncertom Glazbeno društvo Spinčići proslavilo 95 godina postojanja @ Kastav

Spinčićeva muzika

Spinčićeva muzika

Onima s nešto dužim stažom uručena su i posebna priznanja – za 10 godina nagrađene su Maja Jurdana i Sunčana Dorićić, za 20 godina Daniel Klanjac, za 25 godina glazbenog rada nagrađen je Adriano Grbac, a rekorder je Lauro Sprohar koji je dio Spinčićeve muzike već punih šest desetljeća. Sve to pogledajte u našoj velikoj fotogaleriji na ovom linku

Foto Luigi Opatija, GD Spin?i?i, Novogodišnji koncert 2016

Kastav – Glazbeno društvo Spinčići godinu u kojoj su obilježili 95. obljetnicu osnutka zaključilo je početkom ovog tjedna tradicionalnim novogodišnjim koncertom koji je, jednako tradicionalno, napunio kastavsku sportsku dvoranu mještanima željnim kvalitetnih nota što ih stvaraju uvježbani članovi Spinčićeve muziki.

Svojim sugrađanima predstavili su se šarolikim i raznolikim repertoarom na kojem su svoje mjesto našle klasične skladbe Straussa, Wagnera, Trevesa i Gershwina, popularne melodije kao što je ”Quando, Quando, Quando”, ali i hitovi pop-rock glazbe, odnosno uspješnice grupa Queen i Abba te pjesama posvećenih glazbenim ikonama preminulim u 2016. godini, kao što su David Bowie ili Prince.

Foto Luigi Opatija, GD Spin?i?i, Novogodišnji koncert 2016

Na koncertu, koji je vodio Joso Krmpotić, su se predstavili i gosti, Mješoviti pjevački zbor Ronjgi, ali i debitanti Glazbenog društva Spinčići – Klara Pavlović, Ema Sušanj, Dorotea Blažić i Toni Lesica. Onima s nešto dužim stažom uručena su i posebna priznanja – za 10 godina nagrađene su Maja Jurdana i Sunčana Dorićić, za 20 godina Daniel Klanjac, za 25 godina glazbenog rada nagrađen je Adriano Grbac, a rekorder je Lauro Sprohar koji je dio Spinčićeve muzike već punih šest desetljeća.

Sve to pogledajte u našoj velikoj fotogaleriji na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!