FOTO: Trodnevnim zabavnim i kulturnim programom proslavljena Marinina @ Mošćenička Draga

klapa_rispet_2014_moscenicka_draga

U subotu je fešta nastavljena podjelom turističkih nagrada najboljim iznajmljivačima i vlasnicima najuređenijih balkona i okućnica, boćarskim turnirom te ribarskom feštom uz grupu Anelidi, a zaključak trodnevne manifestacija donio je u nedjelju koncert grupe Pešekani te posjećeni nastup klape Rišpet. Fotogaleriju iz Drage pogledajte na ovom linku

Mošćenička Draga – Baš kao što Opatija nizom događanja ne slavi samo 170 godina turizma, već i svoj Dan grada koji ‘‘pada’‘ na blagdan Svetog Jakova, 25. srpnja, tako i Mošćenička Draga sredinom srpnja slavi svoju zaštitnicu i Dan Općine prigodnom feštom Marininom, koja je tijekom tri dana animirala mjesto zanimljivim sportskim, turističkim, glazbenim i kulturnim događanjima, čiji je početak bio još u petak poslijepodne kada je na nogometnom igralištu održana utakmica između mladih i starih članova NK ‘‘Draga’‘.

klapa_rispet_2014_moscenicka_draga_1

U subotu je fešta nastavljena podjelom turističkih nagrada najboljim iznajmljivačima i vlasnicima najuređenijih balkona i okućnica, boćarskim turnirom te ribarskom feštom uz grupu Anelidi, a zaključak trodnevne manifestacija donio je u nedjelju koncert grupe Pešekani te posjećeni nastup klape Rišpet.

Uz glavni program, otvorene su i dvije izložbe – u subotu je u galeriji Eugena Kumičića otvorena izložba Zdravka Milića ‘‘Objekti, slike, sitchin & icke’‘ koja se može pogledati do 15. kolovoza, a u nedjelju se izložbom ‘‘Quadri e disegni’‘, koja ostaje otvorena do 14. kolovoza, u galeriji La cisterna predstavila draška umjetnica Ljiljana Barković.

Fotogaleriju iz Drage pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!