FOTO: U automat klubu Wettpunkt Picasso održano je veliko finale nagradne igre Zlatna groznica

Podsjetimo, Zlatna groznica i automat klubu „Wettpunkt – Picasso“ trajala je od 28. kolovoza do 2. prosinca tijekom koje su sudionici mogli osvojiti jednu, a oni sretnije ruke i dvije nagrade, od 135 nagrada koliko ih je za svoje vjerne goste priredio Wettpunkt Picasso. Kako je prošlo finalno izvlačenje provjerite na nekoliko fotografija u nastavku teksta…

Rijeka – Prošle subote zlatna groznica tresla je 5. kat Tower centra na finalnom izvlačenju velike nagradne igre ”Zlatna Groznica 2017“ koja se posljednja tri mjeseca održavala u automat klubu „Wettpunkt – Picasso“.

Pjenušac, vatromet, atraktivne hostese, slasni zalogaji Brasserie As te izvrstan glazbeni program za koji su bili zaduženi dečki iz Supercover banda i DJ Robi dodatno su uveličali finalno izvlačenje.

Program finalnog izvlačenja vodila je poznata riječka televizijska voditeljica Ivana Bilen, dok je samom izvlačenju prisustvovao i direktor Wettpunkta u Hrvatskoj Goran Šestan.

U prvom dijelu večeri od 11 finalista, koliko ih je izvučeno, dvoje su dobili zlatne poluge od po 50 grama zlata, dok je u drugom djelu večeri dobitnik nagrađen zlatnom polugom od 100 grama. Za kraj večeri Wettpunkt – Picasso svoje goste je darivao i prigodnim poklonima kao mali znak pažnje, obzirom da se Wettpunkt klubovi uz ovog riječkog mogu posjetiti u Splitu i Zagrebu.

Također, svake godine u ovo doba prigodnim partijem slavi se i godišnjica kluba te se priređuje velika nagradna igra i tako se nagrađuju vjerni posjetitelji. Ove godine podijeljen je 1 kilogram čistog zlata, prošle godine podijelili su 3 automobila marke Volvo te su isplatiti i dva jackpota od preko milijun kuna.

Vidimo se u automat klubu „Wettpunkt – Picasso“ na 5. katu Tower centra, a dodatne informacije o automat klubu možete dobiti na njihovim službenim stranicama i Facebook profilu.

Promo PodUčkun.net
Foto: Željko Vidinović Photography