FOTO U dječjem vrtiću Opatija održana edukativna radionica Polydron

– Radionicu je vodila profesorica psihologije i pedagogije Vesna Hrvoj, dobitnica Državne nagrade ,,Ivan Filipović“ za promicanje pedagoške teorije i prakse, poručili su iz Dječjeg vrtića Opatija.

Opatija – U prostorijama Dječjeg vrtića Opatija u okviru projekta „Dječji vrtić Opatija – suvremeni vrtić za suvremenu obitelj“ koji se sufinancira u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020. iz Europskog socijalnog fonda jučer je održana edukativna radionica Polydron.

Na radionici je sudjelovalo dvadesetak odgojiteljica i stručnog osoblja Dječjeg Vrtića Opatija te predstavnici partnerskog vrtića na projektu Bambi iz Vrbovskog.

– Radionicu je vodila profesorica psihologije i pedagogije Vesna Hrvoj, dobitnica Državne nagrade ,,Ivan Filipović“ za promicanje pedagoške teorije i prakse. Iz navedenog projekta Dječji vrtić Opatija opremio se ovom jedinstveno didaktičkom igračkom. Uz pomoć Polydron opreme kroz vođenu igru može se pomoći djeci da razviju auditivno i vizualno razlikovanje i pamćenje, bilateralnu koordinaciju, apstraktno mišljenje, proširenje rječnika, komunikacijske vještine. Na edukativnoj radionici jučer nisu se igrala djeca već  ‘Tete – odgojiteljice’ koje su se upoznale s nevjerojatnim mogućnostima koje ova didaktička igračka pruža, poručili su iz Dječjeg vrtića Opatija.

error: Content is protected !!