FOTO: U hotelu Bristol održana maškarana reduta za najmlađe @ Opatija

djecja_reduta_bristol_2016_opatija_2

Na samom početku svoje plesne vještine pokazale su polaznice plesnog studija za suvremeni ples D’ori pri DND-u Opatija na planetarno popularnu pjesmu ‘Let it go’ iz animiranog Disneyevog filma Snježno kraljevstvo. Nekoliko fotografija s dječje redute pogledajte na ovom linku

djecja_reduta_bristol_2016_opatija

Opatija – U Hotelu Bristol, netom prije jubilarnog Dječjeg karnevalskog korza, predstavnici Društva ”Naša djeca“ Opatija organizirali su maškaranu redutu za najmlađe. Na samom početku svoje plesne vještine pokazale su polaznice plesnog studija za suvremeni ples D’ori pri DND-u Opatija na planetarno popularnu pjesmu ‘Let it go’ iz animiranog Disneyevog filma Snježno kraljevstvo. Najboljim maskama proglašene su: grupa zečića, Pčelica Maja i maska duge.

djecja_reduta_bristol_2016_opatija_1

Nagrade za najbolje maske osigurali su Hotel Bristol i DND Opatija. Za sve prisutne bila je organizirana i tombola od kojih je svaka bila dobitna. Druga dječja maškarana reduta održat će se 31. siječnja s početkom u 11 sati u Hotelu Bristol u Opatiji.

Članovi Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije tradicionalno su predvodili 20. Dječji karnevalski korzo s maskom detektivi šuma Učke. Ovogodišnja maska DGV-ovaca predstavlja dvogodišnji projekt X. saziva DGV-a. Više informacija o maškaranim redutama možete doznati na broj telefona 051/272-443 ili upitom na e-mail adresu dnd.opatija@gmail.com.

Nekoliko fotografija s dječje redute pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!