[FOTO/VIDEO] U Opatiji otvoren sajam posvećen opremanju turističkih objekata – HoReCa Adria

Sajam je danas otvoren do 18 sati, sutra, u petak 15. listopada od 10 do 18 sati, a u subotu, 16. listopada od 10 do 16 sati.

Opatija – Danas je u Opatiji otvoren sajam posvećen opremanju turističkih objekata, HoReCa Adria, koji okuplja vodeće dobavljače i partnere za turistički sektor.

Kroz tri dana održavanja sajma svi hotelijeri, restorateri i ugostitelji, vlasnici apartmana, vila i kuća za odmor, imaju  jedinstvenu priliku na jednome mjestu pronaći sve potrebno za opremanje svojih objekata  te uživo razgledati novitete koji stižu od vodećih europskih i svjetskih brendova.

Naime, izlagački program obuhvaća profesionalnu hotelsku i ugostiteljsku opremu, sitan inventar i potrošni materijal, namještaj za unutarnje i vanjske prostore, dekore i uređenje, tende i zaštitu od sunca, sredstva i alate za održavanje čistoće i higijene, kao i rezervacijske sustave te tehnološka rješenja usmjerena na optimizaciju poslovanja u turizmu. Ukratko, sve ono potrebno za opremanje ili renovaciju hotelske sobe, restorana ili kuhinje, uređenje interijera apartmana ili kuće za odmor.

Sajam je danas otvoren do 18 sati, sutra, u petak 15. listopada od 10 do 18 sati, a u subotu, 16. listopada od 10 do 16 sati. Ulaz na sajam je besplatan uz registraciju za poslovni posjet te omogućen svima uz predočenje COVID potvrde ili negativnog rezultata brzog antigenskog testa koji se može besplatno napraviti na licu mjesta.

U Opatijskoj Sportskoj Dvorani Otvoren Sajam HOREC-a

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank