ERSTE AD

FOTO: U sportskom vikendu 84 planinara PD Lisina sudjelovalo u pohodima @ Pohorje, Velebit

pd_lisina_velebit_2014

Kako javljaju iz ovog agilnog društva, seniori su u 3 dana propješačili cijelo Pohorje, od zapada prema istoku (Slovenj Gradec – Maribor) te obišli sve planinarske domove na toj dionici potvrđujući to žigovima ”obvezatnih točk” Slovenske transverzale od Maribora do Kopra. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Matulji– Planinari matuljskog PD Lisina i proteklog vikenda bili su vrlo aktivni i dokazali matuljskoj javnosti da su za sada još uvijek dio velike matuljske sportske obitelji.

Kako javljaju iz ovog agilnog društva, seniori su u 3 dana propješačili cijelo Pohorje, od zapada prema istoku (Slovenj Gradec – Maribor) te obišli sve planinarske domove na toj dionici potvrđujući to žigovima ”obvezatnih točk” Slovenske transverzale od Maribora do Kopra.

Podmladak planinara iz matuljskih osnovnih i područnih škola, u društvu njihovih voditelja – profesorice Gordane Begić i planinarskog vodiča Klaudija Jelenića – roditelja i prijatelja u nedjelju su bili na pohodu po Nacionalnom parku Sjeverni Velebit, od Zavižana do Velog Alana.

Najmlađi su bili oduševljeni penjanjem u procjenpu po strmini Crikvene (1611 m) i pogledom na stroge prirodne rezervate Hadjučki i Rožanski kukovi. Kako naglašavaju u PD Lisina, ukupni je na pohodima bilo 84 njihova člana, ”s jasnom porukom da su dio sportskog sustava Kretanjem do zdravlja”.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!