FOTO: U zdravom tijelu zdrav božićni duh – Održan prvi Santa Claus Run Up @ Opatija

santa_clause_run_opatija_veprinac_2016_1_01

Četiri kilometara duga utrka koja je praktički s razine mora, odnosno hotela Palace stigla na petstotinjak metara visok vidikovac ispod crkve Sv. Marka u Veprincu, posebna je bila i po tome što su se sudionici natjecali obučeni u kapice Djeda Mraza. Detalje s jučerašnje utrke koju je organizirao Triatlon klub Matulji u suradnji s TZ Opatija pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

santa_clause_run_opatija_veprinac_2016_2_01

Opatija – Moto – ”u zdravom tijelu zdrav božićnih duh” mogao bi se primijeniti na zanimljivu i jedinstvenu utrku Santa Claus Run Up čije je prvo izdanje održano jučer na povijesnoj šetnici između Opatije i Veprinca.

Četiri kilometara duga utrka koja je praktički s razine mora, odnosno hotela Palace stigla na petstotinjak metara visok vidikovac ispod crkve Sv. Marka u Veprincu, posebna je bila i po tome što su se sudionici natjecali obučeni u kapice Djeda Mraza.

santa_clause_run_opatija_veprinac_2016_01

Najbrže je stazu savladao Ivan Dračar iz Imotskog, uz vrijeme tek koj stotinku iznad 24 minute, a drugi je stigao na cilj Franjo Prepadnik iz Prevalja, deset i pol sekundi nakon pobjednika. Vedran Mohorovičić iz Opatije bio je trećeplasiran, s vremenom od 28 minuta i 51 sekunde.

Među ženama, najbrža je bila Katarina Zaraj s vremenom od 31 i pol minute, na drugo mjesto plasirala se Lovranka Kristina Afrić s vremenom 38 minuta i 24 sekunde, a 44 sekunde kasnije kroz cilj je prošla trećeplasirana Anita Babin iz Rukavca.

Detalje s jučerašnje utrke koju je organizirao Triatlon klub Matulji u suradnji s TZ Opatija pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

santa_clause_run_opatija_veprinac_2016_3_01

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!