FOTO: Ugostiteljska škola inovativnom prezentacijom predstavila se osmašima @ Opatija

ugostieljska_skola_osmasi_2014

Iako smo navikli na klasične prezentacije u knjižnicama, opatijska Ugostiteljska škola odlučila se za jednu drugačiju, sportsku prezentaciju. Detalje možete saznati u nastavku teksta, a fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Opatija – Najčešće pitanje svim osmašima je: Kamo dalje? Kako bi si olakšali taj izbor, srednje škole prezentiraju svoje programe u osnovnim školama. Iako smo navikli na klasične prezentacije u knjižnicama, opatijska Ugostiteljska škola odlučila se za jednu drugačiju, sportsku prezentaciju. Jesu li bolji kuhari ili konobari, moglo se saznati na jučerašnjoj prezentaciji škole u dvorani OŠ Rikard Katalinić Jeretov.

Podijeljeni u dvije skupine, koju su sačinjavali osmaši i učenici Ugostiteljske škole, pokazali su vještine u potezanju špage, skakanju u vreći, nošenju kapule na kuhači i tacni prepunoj praznih čaša. Ovim malim sportskim događajem, popraćenim glazbom, svi zainteresirani mogli su se upoznati s ovom srednjom školom i njihovim programima. Velike pohvale Ugostiteljskoj školi na inovativnoj prezentaciji.

Sponzori predstavljanja su Jamnica i Feel d.o.o….

Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Serena Calderara / PodUčkun.net

error: Content is protected !!