FOTO Ugostiteljski objekti otvorili svoja vrata – Zbog kiše i ružnog vremena izostala veća posjeta

FOTO Ugostiteljski objekti otvorili svoja vrata – Zbog kiše i ružnog vremena izostala veća posjeta

Kod Bucota veselo...

U pojedinim objektima posao se samo nastavio nakon ove pauze, dok su neki kafići poput Vološćice te Kon-Tikija goste dočekali u osvježenom izdanju, dok je primjerice caffe bar Loža iskoristio mogućnost i proširio kapacitete terase pod Gradsku Ložu.

Vološćica

Kastav, Volosko, Opatija – Post korona život polagano se vraća u ‘novu normalu’, a nakon otvaranja djela uslužnih djelatnosti poput frizera i kozmetičara, nakon dodatnog popuštanja mjera jučer su s radom počeli i ugostiteljski objekti.

Prvog radnog dana većinom su bili otvoreni kafići i tek poneki bistro, dok će većina restorana svoja vrata otvoriti tijekom ovog tjedna.

Art caffe

Između početka ispijanja kavice ili nekog drugog omiljene napitka osim konobara stala su i nova pravila koja su dodatno zakomplicirala jutarnje rituale. Prvo dezinfekcija ruku, zatim dolazak konobara s maskicom, narudžba pa tek onda prvi i najslađi gut kave. Većina gostiju prihvatila je nova pravila bez puno njurganja, dok su tek pojedini gosti morali dodatno rastumačiti, najčešće sami ‘sebi u brk’, novo uvedena pravila. Iako je kiša kumovala slaboj posjeti, prvi dan iskorišten je za uhodavanje.

Kon-tiki

U pojedinim objektima posao se samo nastavio nakon ove pauze, dok su neki kafići poput Vološćice te Kon-Tikija goste dočekali u osvježenom izdanju, dok je primjerice caffe bar Loža iskoristio mogućnost i proširio kapacitete terase pod Gradsku Ložu. Prema najavama tijekom tjedna otvarat će se i ostali ugostiteljski objekti tako da bi uskoro stvari trebali sjesti na svoje mjesto, kao u doba prije korona, samo uz dodatno poštivanje higijenskih preporuka uz fizičko distanciranje.

Kako je protekao jutarnji đir po kafićima i koga smo sve škljocnuli provjerite u priloženoj galeriji.

Ugostiteljski Objekti Otvorili Svoja Vrata – Zbog Kiše I Ružnog Vremena Izostala Veća Posjeta

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!