FOTO: Ukusne delicije poslužene na predbožićnom druženju s novinarima u Ugostiteljskoj školi @ Opatija

ugostiteljska_skola_druzenje_novinari_2016_opatija_1_01

Među posluženim jelima, prezentiranim kao ”finger food” bila je skuta na žaru, hobotnica s koromačem i narančom, tatarski biftek, kozice u tijestu, medaljoni dimljenog lososa sa sirom i rukolom, svinjski ombolo u lisnatom tijestu, marinirani brancin, piletina u bademima te rolada pršuta i sira, a za desert su servirane delicije kao što je slatki tris u čaši te voćne košarice. Dojmove i atmosferu s jučerašnjeg druženja pogledajte u foto-galeriji.

ugostiteljska_skola_druzenje_novinari_2016_opatija_2_01

Opatija – Novinari koji su pratili rad Ugostiteljske škole tijekom čitave godine, okupili su se jučer u školi na predbožićnom druženju s učenicima, nastavnicima i ravnateljicom. Kao i na svakom sličnom druženju koja su se odvijala u ovom prostoru, dominantnu ulogu imao je bogato postavljen stol, ovog puta atraktivno dekoriran stranicama novina.

– Sve što smo napravili, napravili smo iz srca i zahvalnosti što naš rad pratite dugi niz godina. Nadam se i vjerujem da ćete imati prilike lijepe teme o nama pripremati i u budućnosti, kazala je ravnateljica Ugostiteljske škole Sibila Roth, zahvalivši se restoranu Loža iz Kastva, Stancija Kovačići iz Rukavca te Draga di Lovrana na donaciji dijela namirnica.

ugostiteljska_skola_druzenje_novinari_2016_opatija_4_01

Među posluženim jelima, prezentiranim kao ”finger food” bila je skuta na žaru, hobotnica s koromačem i narančom, tatarski biftek, kozice u tijestu, medaljoni dimljenog lososa sa sirom i rukolom, svinjski ombolo u lisnatom tijestu, marinirani brancin, piletina u bademima te rolada pršuta i sira, a za desert su servirane delicije kao što je slatki tris u čaši te voćne košarice.

Dojmove i atmosferu s jučerašnjeg druženja pogledajte u foto-galeriji.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!