FOTO: Unplugged festival ispunio Ičiće izvrsnom glazbom i odličnom atmosferom

Ispunjene terase te guštanje u glazbi kod brojnih posjetitelja izmamilo je isključivo pozitivne komentare uz učestale opaske da bi ovakva vrsta manifestacija trebala biti dio standardne ponude za vrijeme trajanja turističke sezone. Kako je protekao Unplugged festival provjerite u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

Ičići – Pravi turistički ugođaj mogao se osjetiti prošlog četvrtka na prvom Unplugged festivalu koji je održan u organizaciji Turističke zajednice mjesta Ičići. Naime, na 12 lokacija zasviralo je pet žanrovski različitih bendova. Ispunjene terase te guštanje u glazbi kod brojnih posjetitelja izmamilo je isključivo pozitivne komentare uz učestale opaske da bi ovakva vrsta manifestacija trebala biti dio standardne ponude za vrijeme trajanja turističke sezone.

– Prvo izdanje Unplugged Festivala uspješno smo realizirali. Svi ugostiteljski objekti povezani s nastupima bandova u unplugged izvedbi bili su kreativni u svojoj tematskoj ponudi. A turisti su mogli birati od raznih kombinacija zvukova slušajući odlične izvedbe na nekoliko različitih punktova i tako uživati u ovom nesvakidašnjem prizoru, istaknula je direktorica TZM Ičići, Tatjana Bartolin.

Uz omiljeno piće u caffe barovima Monte Capra i Bamba Bar slušali su se jazz ritmovi Lemon dua, u Sunsetu svirao se pop i rock u izvedbi banda Bar Code. Klapska pjesma u izvedbi ekipe iz klape Nevera savršeno je legla uz slane i slatke gastro pripravke u bistrou Lučica, restoranu Commodore i bistrou Sunce, dok su razne varijacije zvukova na temu polke i valcera mamile na ples i pjevanje uz Trio Asi u restoranu Galeb i bistrou Venezia. Vrhunac večerio bio je nastup The Beatles Revival Band-a koji su publici podarili vječne hitove pred caffe barovima Calypso, Rara i Rožica.

Cilj manifestacije je oživjeti mjesto Ičići na jedan potpuno novi način povezujući sve ugostiteljske objekte s nastupima bendova u unplugged izvedbama, ”bez struje”, koje će još više naglasiti autentični spoj prirode i kulture odnosom melosa s ugođajem samog mjesta čime se ostvarila početna ideja samog festivala uz koordiniranu podršku Vedrana Marjanovića.

Kako je protekao Unplugged festival provjerite u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!