FOTO: Uoči Noći vještica održan ‘Halloween na Poklonu’

halloween_noc_vjestica_poklon_ucka_2014

Iako noć vještica nije hrvatski običaj, bila je to interesantna prilika da se privuku mladi članovi u društvo i da se ugodno provede jedno subotnje popodne u prirodi s dobrim društvom. Veliku fotogaleriju s Učke pogledajte na ovom linku

Poklon – Prošle subote, planinarsko društvo Opatija organiziralo je Noć vještica – Halloween na Poklonu. Naime, na prijedlog članice planinarskog društva Elizabeth Komljen ove godine već drugi put zaredom organiziran je za najmlađe članove društva i one koji će to tek postati noć vještica – planinarski Halloween.

halloween_noc_vjestica_poklon_ucka_2014 (3)

– Program je bio vrlo bogat. Rezbarile su se tikve i izrađivali lampioni, potom se u učionici u prirodi pričala i slušala strašna priča. Po povratku u planinarski dom mali planinari su se maskirali u strašne vještice i vampire, a zatim krenuli u noćnu šetnju “trick or tread” po Učki od planinarskog doma Poklon do Vele Učke. Iako noć vještica nije hrvatski običaj, bila je to interesantna prilika da se privuku mladi članovi u društvo i da se ugodno provede jedno subotnje popodne u prirodi s dobrim društvom. Navečer su se u toplom planinarskom domu na Poklonu gledali crtići uz kokice i sok, kao u pravom kinu. Ovogodišnjem planinarskom Halloweenu odazvalo se 32 djece i petnaestak odraslih.

Lijepo osmišljeno i organizirano druženje razlog je da se i dogodine ponovi slična priča.
Posebno se u ime planinarskog društva Opatija zahvaljujem restauranu Dopolavoru i kafiću Vela Učka koji su se uključili u našu akciju, darovavši tom prigodom malene planinare slatkišima, istaknuli su organizatori.

Veliku fotogaleriju s Učke pogledajte na ovom linku

halloween_noc_vjestica_poklon_ucka_2014 (2)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net