FOTO: Urnebesnim nastupom Neshe Bridgesa te Hazima & Filipa otvoren Festival smijeha Kastav

Festival smijeha nastavlja se večeras kada će nastupiti trenutačno najpoznatiji domaći „stajaći komičar“ Ivan Šarić, nakon čega će se program nastaviti uz koncert popularne grupe Dellboys. Veliku fotogaleriju iz sportske dvorane pogledajte na ovom linku

Kastav – Festival smijeha Kastav, trodnevna fešta pod „voditeljskom palicom“ Blogera Krule, koja nudi „najbolji lijek“ za sve životne probleme, započeo je sinoć nastupom Neshe Bridgesa te Hazima & Filipa. Umjesto na Crekvini, zbog vremenskih uvjeta Festival smijeha prebačen je u sportsku dvoranu, što nije nimalo pokvarilo atmosferu na druženju s jednim od najpoznatijih regionalnih stand up komičara – Neshe Bridgesa koji je duhovitim komentarima na životnu stvarnost oduševio publiku – te urnebesnim „dinamičnim duom“ koji čine komičari Filip Andronik i Hazim Mujčinović iz BiH sa satiričnim materijalom o svojoj domovini.

Festival smijeha nastavlja se večeras kada će nastupiti trenutačno najpoznatiji domaći „stajaći komičar“ Ivan Šarić, nakon čega će se program nastaviti uz koncert popularne grupe Dellboys. Posljednjeg dana festivala, u nedjelju 8. lipnja nastupit će Vlatko Štampar i imitator Danko Ažić, a druženje će se zaključiti uz DJ-a.

Veliku fotogaleriju iz sportske dvorane pogledajte na ovom linku

D. Ž. / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

error: Content is protected !!