FOTO Uskršnji vikend u Opatiji uz puste hotele, ulice i parkove

Iako se većina stanovnika grada Opatije striktno pridržava naputaka Civilnog stožera, nekolicina vjernika okupila se danas u Crkvi Sv. Jakova na misi…

Iako se većina stanovnika grada Opatije striktno pridržava naputaka Civilnog stožera, nekolicina vjernika okupila se u Crkvi Sv. Jakova na misi. Naime, desetak vjernika odlučilo je ignorirati sve naputke stožera kao i istaknutu obavijest na samoj crkvi da do daljnjega nema zajedničkih misnih slavlja.

Opatija – Po Uskrsu se sezona poznaje, a zbrajanje noćenja i dolazaka za vrijeme uskršnjih blagdana bili su pokazatelji kakva nas sezona očekuje. Posljednjih godina sve su bile uspješne govorili su izvještaji iz Turističkih zajednica te je gotovo svaka bila bolja od prethodne… Pripreme za ovogodišnju sezonu počele su rano, a optimizam se širio sa svih sajmova na kojima se predstavljala Hrvatska, jer turističku sezonu koja je bila pred nama, nije moglo pokvariti gotovo ništa.

No, početkom ožujka stvari su se drastično izmijenile, a umjesto zbrajanja počeli smo se veseliti praznim ulicama i parkovima, koji su nam postali garancija da će se ovo virusno ludilo okončati te da ćemo što ranije izaći iz ove trenutne situacije i polako početi vraćati život u normalu. Ovo će biti poseban Uskrs, uz prazne ulice, crkve i parkove… Nadamo se i posljednji uz ograničenja, strah i neizvjesnost.

Jučerašnji dan bio je stvoren za izići na lungomare, sjesti na plažu i naprosto se podružiti sa svojim najbližima i prijateljima, ali na svu sreću taj ritual jučer je izostao… A ako vas zanima kako izgleda đir po Opatiji samo dan prije Uskrsa provjerite u velikoj fotogaleriji u nastavku…

Uskršnji Vikend U Opatiji Uz Puste Ulice I Parkove

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!