[FOTO] Uspješno održan tradicionalni nogometni turnir “Sv. Juraj 2021” @ Lovran

Završetak turnira obilježen je zajedničkim druženjem sudionika turnira uz pizze i sokove. Velike pohvale za uloženi trud i organizaciju turnira treba uputiti vrijednim sportskim entuzijastima iz NK Lovrana. Nekoliko fotografija koje je zabilježio naš Radovan Trinajstić pogledajte u galeriji…

Jakov Corallini s tatom u naručju

Lovran – Na lovranskom nogometnom igralištu “Lokva” održan je tradicionalni nogometni turnir “Sv. Juraj 2021” na kojem su nastupili najmlađi nogometaši polaznici škola nogometa. Turnir je održan u povodu Dana Lovrana i proslave blagdana Sv. Jurja, a na njemu je nastupilo 150 djece. Ovaj turnir uspješno je organizirao NK “Lovran”, pod pokroviteljstvom Općine Lovran. Osim domaćina polaznika škole nogometa NK “Lovran ” na turniru su nastupile ekipe NK “Draga” iz Mošćeničke Drage, NK “Opatija”, NK “Klana”, NK “Rječina” Dražice i škola nogometa “1.gol ” Rijeka.

Lovran (gen. 2013.) trener Stipe Mikulić

U kategoriji najmlađih polaznika škole nogometa uzrasta 2013. i mlađi nakon međusobnog razigravanja poredak ekipa je bio sljedeći: 1. NK Lovran, trener Stipe Mikulić, 2. NK Rječina, trener Lukas Zubak, 3. Nk Klana, trener Nikola Kajtazi; 4. Nk Draga, trener Toni Rudan.

Za najboljeg strijelca proglašen je s 10 golova Loren Kožul (NK Lovran), najbolji vratar je također iz NK Lovran Niko Elioni, a za najboljeg igrača proglašen je igrač NK Rječina Marino Marčelja. Najmlađi igrač turnira bio je 4,5 godina star Jakov Corallini iz ekipe NK Klana.

1, mjesto NK Lovran

Među mlađim “morčićima” rođenih 2012. godine i mlađih najbolji su bili igrači NK Opatije trenera Kristijana Jurića, druga je bila ekipa NK Rječina, trenera Marčela Matteija, a treća ekipa NK Lovran, trenera Maura Mrđenovića. Za najboljeg vratara proglašen je Leo Grgurić (NK Lovran), najbolji strijelac sa 7 golova bio je igrač NK Opatije Patrik Radoš dok za najboljeg igrača ove kategorije proglašen je Stipo Jurišić iz NK Rječina. U natjecanju “morčića” kategoriji djece rođene 2011. i mlađi najuspješniji su bili igrači riječke škole nogometa “1.gol” trenera Nikice Polovine, drugi su bili igrači NK Klane trenera Patrika Corallinija, treći NK Rječina i trenera Damira Kesera, a četvrti NK Lovran i trenera Mihaela Gazdeka i Davida Mrđenovića.

Klana gen. 2010 trener Patrick Corallini i Nikola Kajtazi

Među “morčićima ” za najboljeg strijelca proglašen je Matija Turina NK Klana, najbolji vratar Erik Sudan ‘NK Rječina’, a najbolji igrač u ovoj kategoriji bio je David Jerčinović iz ekipe “1. gol” Rijeka. Na kraju turnira najbolji pojedinci i ekipe za ostvareni plasman dobili su od organizatora lijepe pehare koje su im uz prigodne pozdrave i čestitke za ostvareni uspjeh uputili načelnik Općine Lovran Bojan Simonič i predsjednik NK Lovran Franjo Gregov. Završetak turnira obilježen je zajedničkim druženjem sudionika turnira uz pizze i sokove. Velike pohvale za uloženi trud i organizaciju turnira treba uputiti vrijednim sportskim entuzijastima iz NK Lovrana.

Uspješno Održan Tradicionalni Nogometni Turnir “Sv. Juraj 2021” @ Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net