FOTO: Uz finu klopu i odličnu svirku Štraci svečano otvoren restoran i pansion Učka @ Poklon

restoran_pansion_poklon_ucka_otvorenje_2014

Svečano otvorenje privuklo je veliki broj zaljubljenika u finu hranu i friški učkarski zrak, a druženje uz ansambl Štrace iz Roča, proteklo je u svečarskoj atmosferi. Fotogaleriju koju smo snimili na Poklonu pogledajte na ovom linku

Poklon – Teleći obrazi marinirani u biski, medvjeđa šapa u šumskom umaku, domaće kobasice, istarska domaća hrana pripremljena na malo posebniji način samo su neke od stvari koje možete kušati u novootvorenom restoranu i pansionu Učka, koji je smješten na dobro poznatoj lokaciji na prijevoju Poklon.

restoran_pansion_poklon_ucka_otvorenje_2014_1

Svečano otvorenje privuklo je veliki broj zaljubljenika u finu hranu i friški učkarski zrak, a druženje uz ansambl Štrace iz Roča, proteklo je u svečarskoj atmosferi.

– Radno vrijeme pansiona je svakodnevno od 08 do 24 sata, a osim gastronomske ponude, nudimo i uslugu smještaja. Na raspolaganju imamo osam dvokrevetnih i dvije jednokrevetne sobe. Za sve informacije možete nazvati na broj 091/2712142, a koristim priliku za napomenut da ima još nekoliko slobodnih mjesta za doček Nove godine. Na službenoj Internet stanici uskoro ćemo objavit novogodišnji meni i ime ekipe zadužene za svirku uživo. U ponudi imamo sve osim televizije, sata i signala za mobitel, zato dođite i uživajte, istaknuo je Zoran Kotević.

Fotogaleriju koju smo snimili na Poklonu pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!