FOTO: Uz pomoć prijatelja svaki strah se može prebroditi – Otkrili su likovi predstave Životinjsko carstvo @ Opatija

Predstava, koju je prema tekstu Dore Delbianco režirao Mario Kovač, otkrila je zanimljiv svijet životinjskih likova koji se – kao i svatko od nas – nečega boje. Kako je protekla predstava, provjerite u fotogaleriji na ovom linku.

Opatija – Kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba ponovo je jučer gostovala u Opatiji, gdje je na velikoj sceni centra Gervais izvela predstavu „Životinjsko carstvo – Tko se boji straha još?“ za publiku koju su činili mališani iz opatijskih vrtića i škola.

Predstava, koju je prema tekstu Dore Delbianco režirao Mario Kovač, otkrila je zanimljiv svijet životinjskih likova koji se – kao i svatko od nas – nečega boje. Panda Amanda u strahu je od plesnog natjecanja, galeb Stipe jedini je kapetan koji nema posadu, lav Leopold ne zna rikati, krokodil Kroko priprema se za polufinale u vaterpolu, a žirafa Gracija u problemu je zbog naslovnice svog časopisa ˝Šumska moda˝.

U početku svaki strah izgleda ogromno, ali pomažući jedni drugima, stanovnici ovog životinjskog carstva shvatili su da strah uopće ne mora biti strašan te da uz prave prijatelje i međusobnu pomoć svaki njihov strah može nestati u trenu…

Kako je izgledalo to otkriće provjerite u fotogaleriji na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!