ERSTE AD

FOTO: Uz puno veselja i uzbuđenja djeca zaigrala neobični ‘Čovječe, ne ljuti se!’ @ Opatija

djecji_tjedan_otvorenje_covjece_ne_ljuti_se_2015_opatija_1

Umjetnički paviljon Juraj Šporer tako je na jedno poslijepodne postao ”igraonica” za djecu, ali i one nešto starije koji su iskoristili priliku da originalnim i neobičnim ručno rađenim figuricama zaigraju igru što je obilježila gotovo svako djetinjstvo. Kako je protekla igra i tko se nije ljutio pogledajte u fotogaleriji na ovom linku…

djecji_tjedan_otvorenje_covjece_ne_ljuti_se_2015_opatija

Opatija – Igraonicom popularne društvene igre ”Čovječe, ne ljuti se!” započeo je vikend posvećen najmlađima, jer tijekom tri dana program Festivala Opatija povezan je s obilježavanjem Dječjeg tjedna koji se u Hrvatskoj održava tijekom prvog punog tjedna u listopadu.

Umjetnički paviljon Juraj Šporer tako je na jedno poslijepodne postao ”igraonica” za djecu, ali i one nešto starije koji su iskoristili priliku da originalnim i neobičnim ručno rađenim figuricama zaigraju igru što je obilježila gotovo svako djetinjstvo.

Djeci je Šporer bio ”utočište” od kiše i danas ujutro, kada je u tom prostoru gostovao zagrebački teatar Poco Loco s jednom u nizu svojih vrlo popularnih ”pričaonica”, odnosno predstavom ”Tri praščića” nakon koje su mališani mogli iskušati svoje znanje u ”bajkovitom kvizu”, natjecanju u znanju s tematikom najpoznatijih svjetskih bajki i priča…

djecji_tjedan_otvorenje_covjece_ne_ljuti_se_2015_opatija_2

Dječji tjedan završava sutra, u nedjelju 11. listopada, kada djecu očekuje mnogo zabave i uzbuđenja. U 18 sati u kongresnoj dvorani Grand hotela Adriatic gostuje međunarodno popularna kazališna skupina Shanghai Little Star Art Troupe sa svojim akrobatsko-glazbenim programom ”Songs and Smiles” koji nikoga od posjetitelja neće ostaviti ravnodušnim. Animacijski program koji prethodi predstavi počinje u 17 i 30 u foajeu kongresne dvorane, a sastoji se od igre iznenađenja tijekom koje će se mališani morati prilično potruditi kako bi osvojili nagrade.

Kako je protekla igra i tko se nije ljutio pogledajte u fotogaleriji na ovom linku…

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!