ERSTE AD

FOTO: Uz snagatore i odličnu feštu započeli 7. Matujski dani @ Matulji

matujski_dani_2014_konopasi_mauro_staraj_mustafi_matulji

Nakon sportskog dijela programa, koji se održao na parkiralištu ispred matuljskog Konzuma, sportaši i posjetitelji počašćeni su grahom, ali i glazbenim nastupima opatijske vokalne grupe 4’33”, te Zvonejskih kantura, dok je ‘‘prime-time’‘ bio rezerviran za Maura Staraja i La Bandu, te Mustafe, koji su svirkom zabavljali Matuljce sve do ranih jutarnjih sati. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

matujski_dani_2014_konopasi_mauro_staraj_mustafi_matulji_1

Matulji – Natjecanjem u povlačenju konopa započeli su u petak poslijepodne 7. Matujski dani, sportsko-zabavna manifestacija koja će svoju završnicu dobiti danas, i to gimkanom – natjecanju u vožnji spretnosti, ali i nastupom malih pjevačkih ‘‘snaga’‘ na ‘‘Mićoj tramontani’‘ i grupe ‘‘Brevis Band’‘.

Na turniru koji je okupio ekipe s područja Liburnije, Istre i Kvarnera, prvo su mjesto osvojili gosti iz Peroja, na drugo se mjesto plasirala ekipa Učke, a treće su zauzeli snažni momci senjskog ‘‘Uskoga’‘, ispred domaćina iz Matulja i ekipe ‘‘Sv. Ivan’‘ iz Buzeta.

Nakon sportskog dijela programa, koji se održao na parkiralištu ispred matuljskog Konzuma, sportaši i posjetitelji počašćeni su grahom, ali i glazbenim nastupima opatijske vokalne grupe 4’33”, te Zvonejskih kantura, dok je ‘‘prime-time’‘ bio rezerviran za Maura Staraja i La Bandu, te Mustafe, koji su svirkom zabavljali Matuljce sve do ranih jutarnjih sati.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Tomislav Zemanek

error: Content is protected !!