FOTO: Uz Snjeguljicu i sedam patuljaka najmlađi ljubitelji kazališta dočekali proljeće @ Opatija

predstava_snjeguljica_2016_opatija

Pred gledalištem prepunim djece, mladih i njihovih roditelja, stari poznanici i gosti Festivala Opatija koji dolaze s druge strane Učke predstavili su se odličnom izvedbom poznate bajke Braće Grimm. Fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

predstava_snjeguljica_2016_opatija_1

Opatija – Uz veseli pjev Ljutka, Pospanka i ostale petorice patuljaka napravio je Festival Opatija posljednji, sedmi korak prema proljeću. Na tom koraku opatijsku ustanovu u kulturi jučer ujutro pratio je i pulski Teatar Naranča čiji su članovi u dvorani hotela Adriatic izveli predstavu za djecu ”Snjeguljica i sedam patuljaka”.

Pred gledalištem prepunim djece, mladih i njihovih roditelja, stari poznanici i gosti Festivala Opatija koji dolaze s druge strane Učke predstavili su se odličnom izvedbom poznate bajke Braće Grimm. Šareni kostimi, izvrsna gluma, ples i pamtljivi songovi praćeni odobravanjem i smijehom mlade opatijske publike obilježili su ugodno nedjeljno rano popodne, tijekom kojeg je obilježen Svjetski dan kazališta za djecu i mlade.

predstava_snjeguljica_2016_opatija_2

Tom prilikom, Rajna Miloš, ravnateljica Festivala Opatija pozvala je prisutne da toplim pljeskom čestitaju rođendan kazalištu. Festival Opatija jučer je i nagradio najsretniju, jer ovoga puta se radilo o djevojčici, od svoje najvjernije mlade publike paketom ulaznica za dječji program ovogodišnjeg 5. i jubilarnog Festivala neovisnih kazališta koji počinje 29. ožujka, dječjim atlasom i poklon bonom slastičarnice KaoKakao iz Voloskog.

– I kalendarski i kazališno dokoračali smo do proljeća, no to ne znači da je predstavama kraj. Već 29. ožujka kreće Festival neovisnih kazališta Republike Hrvatske na kojemu će u šest dana biti prikazano ukupno 22 predstave od čega 11 za djecu. Potražnja za ulaznicama je velika pa osigurajte svoje mjesto na vrijeme, kazao je Aleksandar Monar iz Festivala Opatija.

Fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

predstava_snjeguljica_2016_opatija_3

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!