FOTO Uzbudljiva sportska večer s dobrim ciljem – Humanitarna košarkaška utakmica okupila brojne sportske veličine @ Zamet

Sportske legende predvodio je jedan od najboljih hrvatskih košarkaša u povijesti, član američke Kuće slavnih – Dino Rađa, a pridružili su mu se brojni riječki olimpijci te bivši i aktivni košarkaši.

Rijeka – Izvrsnoj sportskoj večeri s dobrim ciljem imali su prilike posvjedočiti brojni gledatelji koji su se jučer navečer okupili na košarkaškim terenima Sportsko-rekreacijskog centra Zamet gdje se održala utakmica na kojoj su snage odmjerili riječki olimpijci te poznati sadašnji i bivši riječki i hrvatski košarkaši.

Sportske legende predvodio je jedan od najboljih hrvatskih košarkaša u povijesti, član američke Kuće slavnih – Dino Rađa, a pridružili su mu se olimpijci Samir Barač, Snježana Pejčić, Marin Lovrović, Valter Matošević, Igor Hinić, Miloš Milošević, Aramis Naglić, Marko Strahija, Mirza Džomba, Mario Šivolija Jelica, Alvaro Načinović i Sanja Jovanović.

Od košarkaških veličina bili su tu Marino Baždarić, Slaven Radojčić, Milan Radojčić, Zoran Oštrić, Ivan Kapov, Ante Kapov, Mirko Šćekić te Boris Pilepić, ali i još aktivni košarkaši Antonio Boban, Andrej Štimac, Siniša Štemberger, Paolo Marinelli, Josip Barnjak te Dino Stipčić.

U uzbudljivoj sportskoj predstavi mogli su sudjelovati i gledatelji, koji su se u poluvremenu utakmice okušali u natjecanju u tricama, uz kotizaciju od 10 kuna koje su namijenjene financiranju rada udruge Koga briga, poznate po brojnim humanitarnim i ekološkim akcijama. Dodatan prihod osigurala je aukcija košarkaške lopte s potpisima sudionika.

Rezultat je ovdje ostao u drugom planu, ali ipak valja zabilježiti kako je pobijedila zelena ekipa predvođena Aramisom Naglićem.

Uzbudljiva Sportska Večer S Dobrim Ciljem – Humanitarna Košarkaška Utakmica Okupila Brojne Sportske Veličine

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!