FOTO: Uzbudljivi ples na klizaljkama likova iz bajke i crtanih filmova na otvorenju klizališta @ Opatija

ledena_carolija_otvorenje_2016-2

Sve njih utjelovili su članovi Klizačkog kluba Medo iz Zagreba, tradicionalni glavni gosti svečanog otvorenja Ledene čarolije, koji su jučer poslijepodne svojim uzbudljivim ledenim spektaklom razveselili brojne posjetitelje Ljetne. Veliku fotogaleriju s otvorenja pogledajte na ovom linku

ledena_carolija_otvorenje_2016-4

Opatija – Zadivljujući likovi iz bajki, šašavi članovi obitelji Kremenko, razigrani Štrumpfovi i ”smrznuti” pingvini s Madagaskra te niz drugih uzbudljivih protagonista ”proklizalo” je jučer na novom ledu Ljetne pozornice.

Sve njih utjelovili su članovi Klizačkog kluba Medo iz Zagreba, tradicionalni glavni gosti svečanog otvorenja Ledene čarolije, koji su jučer poslijepodne svojim uzbudljivim ledenim spektaklom razveselili brojne posjetitelje Ljetne.

ledena_carolija_otvorenje_2016-1

Tridesetak virtuoza na klizaljkama upisalo je svoje akslove i piruete u predstavu nazvanu ”Neobična ledena čarolija”, a svaki njihov potez aplauzima odobrenja pratili su i mali, i oni veći ljubitelji ”ledenih radosti”.

Sve njih Ljetna pozornica dočekala je u novom, zimskom ruhu – ukrašena umjetnim kaminom i zvjezdanim nebom napravljenim od treperavih lampica, otkrila je još jednu posebnu atrakciju: ručno rađene sobove kao maskote klizališta Ledena čarolija.

Sve to, i još ponešto, pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

ledena_carolija_otvorenje_2016-3

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!