FOTO: Valentinovo u Opatiji – Više od tri tisuće ljudi uživalo u iznimnom koncertu Petra Graše

petar graso opatija valentinovo 2017 (4)

Skalini i trg ispred dvorane kao i samo uređenje bine bilo je u znaku zaljubljenih, a kad se spomenutom pridoda set lista sastavljena od gotovo 30 pjesama, romantična večer bila je zagarantirana. Kako je proteklo Valentinovo u Opatiji uz Petra Grašu pogledajte u velikoj fotogaleriji (koju ćemo uskoro proširiti s novim fotografijama) na ovom linku

petar graso opatija valentinovo 2017 (2)

Opatija – Rekordna posjećenost opatijske sportske dvorane te iznimno nadahnuti koncertni nastup Petra Graše obilježili su sinoćnji nastup jednog od najpopularnijih hrvatskih pop pjevača, čiji je koncert organizirala tvrtka OFC agency.

Brojni parkirani automobili duž glavne opatijske ulice dali su naslutiti koliki je interes vladao među ljubiteljima glazbenog rada Petra Graše. Prema navodima organizatora, u sportskoj dvorani Marino Cetković, sinoć je uživalo više od tri tisuća posjetitelja.

petar graso opatija valentinovo 2017 (6)

Skalini i trg ispred dvorane kao i samo uređenje bine bilo je u znaku zaljubljenih, a kad se spomenutom pridoda set lista sastavljena od gotovo 30 pjesama, romantična večer bila je zagarantirana.

Grašo je koncert otvorio pjesmom ‘Šporke riči’, nakon koje su se zaredale brojne uspješnice iz njegove dugogodišnje karijere, s posebnom posvetom velikom Oliveru Dragojeviću prilikom izvedbe pjesme ‘Dva put san umra’.

petar graso opatija valentinovo 2017 (3)

Srce za vodiča, Trebam nekoga, Ne boli me, Ljubav jedne žene, Providenca, Vera od suvog zlata, Ni mrvu sriće, Utorak, Moje zlato, Nisan više ja sa njom, Uvik isti, Nevista te Volim i postojim redale su se jedna za drugom do velikog finala koje je zaokruženo pjesama Ljubav sve pozlati i Ko nam brani.

Osim samog Graše, koncert je obilježio i odličan prateći band te vrlo raskošna produkcija koja je dosegnula vrhunac prilikom ispucavanja pet tisuća konfeta u obliku srca.

Kako je proteklo Valentinovo u Opatiji uz Petra Grašu pogledajte u velikoj fotogaleriji (koju ćemo uskoro proširiti s novim fotografijama) na ovom linku…

petar graso opatija valentinovo 2017 (7)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!