FOTO: Vatreno krštenje novootvorenog disco kluba u KTC-u Gervais @ Opatija

U gotovo dva sata svirke Vatra se predstavila svojim zanimljivim koncertnim repertoarom ujedno odsviravši i jednu novu pjesmu. Kako je proteklo ‘vatreno krštenje’ novog disco kluba u Opatiji provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Opatija – Virovitički rock band Vatra dobio je čast inaugurirati novootvoreni disco u Kulturno turističkom centru Gervais. Ljubitelji Vatre, ali i veliki broj uzvanika koji se spustio u podrumski prostor nakon gala koncerta Natalie Ushakove, imali su priliku poslušati izvrstan koncert Vatre.

Koncert je otvoren ‘Mišolovkom’ nakon koje su se redale pjesme do prvog vrhunca večeri uz ‘Tremolo’. U gotovo dva sata svirke Vatra se predstavila svojim zanimljivim koncertnim repertoarom ujedno odsviravši i jednu novu pjesmu. Kraj koncerta obilježila je izvedba hita ‘Tango’ i zajednički selfie s publikom.

– U Opatiji smo svirali pred 25 posjetitelja pred petnaestak godina u rock klubu Hobbiton, a sad za 18 rođendan imamo ovoliko puno ljudi ispred nas, kazao je Ivan Dečak, frontman Vatre koji je također spomenuo da ga se dojmila velika dvorana Gervaisa u kojem bi rado nastupili u akustičnoj varijanti s gudačima i proširenom postavom.

Kako je proteklo ‘vatreno krštenje’ novog disco kluba u Opatiji provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi, PodUčkun.net

error: Content is protected !!