FOTO: Vavek kuntenti uz Kiki i Ellu iz The Blondes @ Old school pub

the_blondes_old_school_pub_opatija_2015_2

Emanuela Lazarić Ella i Kristina Radovčić Kiki otvorile su koncert autorskom pjesmom ‘Dobrodošli na početak’, nakon koje su se redali mnogobrojni hitovi iz njihovog standardnog koncertnog repertoara. Fotogaleriju iz Old school puba pogledajte na ovom linku

the_blondes_old_school_pub_opatija_2015

Opatija – Nakon odličnog Jed Becker’s groupa koncertni vikend u Old school pubu okončan je nastupom dua The Blondes. Emanuela Lazarić Ella i Kristina Radovčić Kiki otvorile su koncert autorskom pjesmom ‘Dobrodošli na početak’, nakon koje su se redali mnogobrojni hitovi iz njihovog standardnog koncertnog repertoara.

Dugogodišnje bavljenje glazbom te mnogobrojne suradnje koje su ostvarile tijekom svojih zasebnih glazbenih karijera okrunile su posljednjim projektom naziva The Blondes. Zajednički rad pokreću 2013. godine kada obje, “zbog krize u struci” ostavljaju poslove (dizajnerice interijera i arhitektice) i posvećuju se isključivo glazbi. Iza sebe imaju pobjedu na Čansonfestu za “najčansonu” s pjesmom “Zavavek Kuntenta”, a dosad su svirale i pjevale u mnogobrojnim lokalnim bendovima.

the_blondes_old_school_pub_opatija_2015_1

Ovotjedni koncertni vikend otvara Livingstone band čiji je nastup na rasporedu ovog petka, 2. listopada, u 22 sata. Rock, soul, blues i funk klasici, pod kreativnom vodstvom prekaljenih riječkih instrumentalista Roberta Justinića Juste, Damira Luketića Lukija, Tončija Grabušića i Emira Grozddanića ponovo će ispuniti svaki kutak Old school puba. Subotnja večer rezervirana je za jedinstvennu glazbenu poslasticu, tj. Roling humes. Za ovaj nastup pripremili su standardnu live set listu i jednu novu pjesmu koju će premijerno izvesti na subotnjem nastupu koji je zakazan za 22 sata.

Fotogaleriju iz Old school puba pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!