FOTO: Večer glazbe i poezije – održan 19. Happening Na dve šterni @ Brseč

brsec_sterna_2014

Virtuozna svirka Ane Dražul pratila je sve Starajeve recitale, a prelijepi glas Vanje Valentin provlačio se uskim ulicama staroga grada. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Brseč – Devetnaesti po redu Happening ”Na dve šterni” održao se u Brseču u petak navečer pred mnogobrojnom domaćom i stranom publikom, a zanimljivu umjetničku atmosferu te lijepe ljetne večeri stvorili su pijanistica Ana Dražul, soprtanistica Vanja Valentin i pjesnik Riccardo Staraj.

U dvosatnom programu izmjenjivale su se operne arije, talijanske kancone, popularne skladbe iz filmova te Starajeva poezija, jedan presjek iz njegovog opusa, svih desetak objavljenih knjiga, pri čemu je naglasak ovog izbora stavljen na more, Mediteran i ljubavnu poeziju.

brsec_sterna_2014_1

Virtuozna svirka Ane Dražul pratila je sve Starajeve recitale, a prelijepi glas Vanje Valentin provlačio se uskim ulicama staroga grada. Na kraju, dugi aplauz publike, pokazao je koliko su zadovoljni ovim koncertom što su posvjedočili i mnogobrojni stranci hvaleći atmosferu iako nisu razumijeli recitale, no posebno su cijenili pjevačicu i pijanisticu.

– Dve Šterne opet su se pokazale kao idealna starogradska pozornica za ovakve intimnije umjetničke akcije, a sljedece godine dvadeseta obljetnica brsečkih Šterni predstavit će poseban program, kazao je Staraj uime organizatora, naglasivši kako je pokrovitelj programa Turistička zajednica Mošćeničke Drage.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!