FOTO: Večer nabijena emocijama uz Tedija Spalata @ Opatija

tedi_spalato_koncert_terasa_hotela_kvarner_2015

Koncert je potrajao više od dva sata, a Spalato je na pozornicu pozvao i posebnu gošću – Astrid Kuljanić, s kojom je izveo tri skladbe. Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

tedi_spalato_koncert_terasa_hotela_kvarner_2015_1

Opatija – Već od prvih taktova koje je Tedi Spalato izveo samostalno na pozornici terase hotela Kvarner bilo je jasno da će publika, koja je ispunila sva mjesta, svjedočiti jednoj posebnoj večeri nabijenoj emocijama. No, kada je nakon dvije uvodne skladbe Spalato pozvao šesteročlani band da mu se pridruži na pozornici i naklonio se bisti Ive Robića te se zahvalio na osobitoj časti da po prvi put zapjeva na ovom legendarnom mjestu, popularni je kantautor publiku odveo na glazbeni put svojih najvećih uspješnica koje je publika nagrađivala velikim pljeskom.

Vidno raspoložen, Spalato je pokazao i svoj izniman talent za improvizaciju, naraciju i imitiranje, kako kolega izvođača tako i oponašanjem raznih instrumenata, a posebno je emotivan trenutak bilo odavanje počasti preminulom Vinku Coci izvedbom skladbe “Vilo moja” na “spalatovski način”. Koncert je potrajao više od dva sata, a Spalato je na pozornicu pozvao i posebnu gošću – Astrid Kuljanić, s kojom je izveo tri skladbe. Nakon “Mora snova” i maestralne izvedbe skladbe “Dalmatino povišću pritrujena”, publika je izvođače pozvala na bis te je koncert završio skaldbom “More”, nakon koje je uslijedio dug pljesak zadovoljne publike.

tedi_spalato_koncert_terasa_hotela_kvarner_2015_2

Nakon posljednje skladbe uslijedilo je fotografiranje i druženje sa zvijezdom večeri i tako je, pod mjesečinom koje je obasjala Opatiju, završio još jedan izuzetno uspješan koncert iz serije “10 veličanstvenih”, koja se nastavlja narednog vikenda i to sa dva koncerta. Prvog će održati Damir Kedžo sa svojim triom i to u subotu 8. kolovoza, dok će dan kasnije na pozornicu terase Kvarnera stići show band Sugar Daddy & The Cereal Killers, talijanski vintage band iz Milana koji će svojim plesnim ritmovima u kojima kombinira jive, swing i rock’n’roll publici ponuditi zabavu u nedjelju, 9. kolovoza. Oba koncerta započinju u 21 sat, a ulaz je za svih besplatan.

Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!