FOTO: Večer puna klapske pjesme i dobre atmosfere – Održana smotra klapa Mom zavičaju @ Šapjane

smotra_klapa_mom_zavicaju_sapjane_2015

Uz ”domaće snage” iz Ženske klape Rožice, nastupilo je šest muških klapa – ”Škvadra” iz Košane (Slovenija), ”Mirakul” iz Veprinca, ”Skalin” iz Frlanije, ”Škrljevo”, ”Tić” iz Triblja te ”Pinguentum” iz Buzeta, te tako publici priuštili još jedno pamtljivo izdanje smotre iskusnih klapskih glasova. Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Šapjanama pogledajte na ovom linku

smotra_klapa_mom_zavicaju_sapjane_2015_1

Šapjane – Smotra klapa ”Mom zavičaju”, čije je osmo izdanje održano u subotu navečer u organizaciji Ženske klape Rožice iz Šapjana, ispunila je prostor vatrogasnog centra dobrom atmosferom, lijepom pjesmom i mnogim ljubiteljima klapskog glazbenog izričaja, koji su uživali u dvosatnom programu pod voditeljskom palicom Nene Pavinčića.

– Lipo je pasalo. Za razliku od Opatije nismo imeli dažja, a drago nam je da je i dalje jako posjećeno od publike i da je manifestacija dobro primljena i kod publike i kod izvođača. I jedni i drugi imali su pozitivne komentare na događanje, a sve klape koje su nastupile održale su pozitivno ozračje, stoga smo i mi kao organizatori zadovoljne s ovogodišnjim izdanjem, kazala je Branka Surina iz klape Rožice koje su svojim nastupima otvorile i zatvorile manifestaciju, nastupivši prvi puta u a capella varijanti, a u drugom dijelu uz pratnju harmonike po čemu su i poznate u Hrvatskoj.

smotra_klapa_mom_zavicaju_sapjane_2015_2

Uz ”domaće snage”, nastupilo je šest muških klapa – ”Škvadra” iz Košane (Slovenija), ”Mirakul” iz Veprinca, ”Skalin” iz Frlanije, ”Škrljevo”, ”Tić” iz Triblja te ”Pinguentum” iz Buzeta, te tako publici priuštili još jedno pamtljivo izdanje smotre iskusnih klapskih glasova.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Šapjanama pogledajte na ovom linku
.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!