FOTO Večeranja doza smijeha – Vlatko Štampar nasmijao ispunjenu Malu ljetnu pozornicu

Ispunjeno gledalište male scene imao je prilike svjedočiti iznimno duhovitoj večeri u kojoj su se Vlatkove priče izmjenjivale sa salvama smijeha.

Opatija – Ispunjena Mala ljetna pozornica sat i pol “tresla” se od smijeha tijekom nedavnog nastupa popularnog hrvatskog komičara Vlatka Štampara.

Posjetitelji su s oduševljenjem pratili duhovite opaske čakovečkog stand-up majstora, koje su uključivale najrazličitije životne situacije – od pubertetskih problema preko izbora fakulteta i karijere, zatim muško – ženskih odnosa do seksa.

Vlatko Štampar jedan je od najznačajnijih domaćih komičara koji je svoju karijeru započeo još krajem 80-ih, izmamivši vlastitoj majci osmijeh na lice nakon nezamislivih porodiljnih muka. Nakon te prve gaže u životu, mladi je Vlatko na samom početku zavolio nasmijavati ljude oko sebe. Samo 20-kusur godina kasnije, podzemljem velegrada Zagreba šire se glasine o dobroćudnom divu duhovitih manira. Danas Vlatko Štampar puni dvorane širom Hrvatske i već godinama postojano i neumjereno nasmijava publiku koja se već broji u desecima tisuća, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom. Za sebe kaže da je i ponosan član Lajnap comedy ekipe.

Večeranja Doza Smijeha – Vlatko Štampar Nasmijao Ispunjenu Malu Ljetnu Pozornicu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!