FOTO: Večeras se održava prigodni koncert Martine Majerle ‘Božić je…’ @ Opatija

Martina Majerle

Martina Majerle

U sklopu blagdanskog programa Festivala Opatija nedavno je održana i predstava ”Čarobna noć prosinca” u izvođenju pulskog Teatra Naranča, koja je u potpunosti ispunila gledalište na maloj sceni Ljetne pozornice i tako brojnim mališanima priuštila uistinu čarobnu prosinačku večer. Veliku fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

Opatija – Pjevačica Martina Majerle održat će večeras, na sam Božić – dakle, u četvrtak, 25. prosinca – s početkom u 19 sati na Ljetnoj pozornici prigodni koncert naziva ”Božić je”.

carobna_noc_prosinca_predstava_opatija_1

Majerle je najpoznatija kao back vokalistica koja je na koncertima nastupala uz bok mnogih domaćih i stranih zvijeda – od Olivera Dragojevića do Zdravka Čolića, a jedan od najvećih uspjeha bio joj je nastup na Eurosongu 2009. godine gdje je predstavljala Sloveniju.

Mlada opatijska pjevačica izvest će poznate domaće i strane božićne hitove, ali i tradicionalne napjeve, te tako uveličati jedan od posljednjih dana ovogodišnje ”Ledene čarolije” koja će potrajati do kraja ovog tjedna, odnosno do 27. prosinca, nakon čega će se ukloniti klizalište.

U sklopu blagdanskog programa Festivala Opatija nedavno je održana i predstava ”Čarobna noć prosinca” u izvođenju pulskog Teatra Naranča, koja je u potpunosti ispunila gledalište na maloj sceni Ljetne pozornice i tako brojnim mališanima priuštila uistinu čarobnu prosinačku večer.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!