FOTO: Velikim modno-glazbenim spektaklom proslavljena prva godišnjica estetskog centra “Eternity” @ Opatija

proslavljena_1_godisnjica_estetskog_centra_eternity_hotel_kvarner_opatija_01

Svojim nastupima godišnjicu estetskog centra “Eternity” uveličale su brojne hrvatske glazbene zvijezde – Danijela Martinović, Marko Tolja, Nikolina Tomljanović i Sandro Bastiančić, Antonio Krištofić i Makao bend te plesna skupina Escape iz Zagreba i članovi Glazbenog društva Spinčići iz Kastva. Veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

proslavljena_1_godisnjica_estetskog_centra_eternity_hotel_kvarner_opatija_3_01

Opatija – Prva godišnjica estetskog centra “Eternity” proslavljena je sinoć u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner. Godišnjica estetskog centra Eternity bila je posvećena glamouru, ljepoti i zabavi u kojoj su se okupljeni prisjetili kako su nekada izgledale večeri u prekrasnom hotelu Kvarner, a svojim nastupima istu su uveličale brojne hrvatske glazbene zvijezde – Danijela Martinović, Marko Tolja, Nikolina Tomljanović i Sandro Bastiančić, Antonio Krištofić i Makao bend te plesna skupina Escape iz Zagreba i članovi Glazbenog društva Spinčići iz Kastva.

Poznate hrvatske manekenke predstavile su najnovije kolekcije poznatih brendova – Max Mara (AMEC Rijekatekstil d.o.o.), Martina Felja, Lacroix store te Vesna Sposa, dok je voditeljsku ulogu u večeri ljepote, zabave i glamura preuzezo Mario Petreković.

proslavljena_1_godisnjica_estetskog_centra_eternity_hotel_kvarner_opatija_5_01

“Kris derma” – svojim make-upom branda “Reviderm” upotpuniio je cjelokupni izgled manekenki i izvođača, a za frizure je bio zadužen “Studio Perman” dok se cvjetarna “Ti me ami” pobrinula za cvjetne aranžmane. Kuća “Aura” prezentirala je svoje poznate rakije, Vinska kuća “Galić” predstavila je graševinu, dok je restoran Molo Longo pripremio tortu za ovu posebnu večer.

Osim mode i ljepote, jučerašnja večer imala je i humanitarni karakter, obzirom da su se prikupljali prilozi za dječju bolnicu Kantrida.

Veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

proslavljena_1_godisnjica_estetskog_centra_eternity_hotel_kvarner_opatija_1_01

N. C. / PodUkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

error: Content is protected !!