FOTO: Velikom svečanošću ponovo otvoren Le Mandrać @ Volosko

le_madrac_reopening_19

Uz remek-djela na tanjuru te predstavljanje ‘Čokoladne priče Opatijske rivijere’ Marine Prijatelj, zidovi su ukrašeni umjetničkim radovima akademske slikarice Branke Marčete koju je postavio Giulio Bonačić. Kako je sve to izgledalo, provjerite u našoj foto-galeriji.

Volosko – Veselo i živo bilo je ove subote u vološćanskom mandraću, jer se otmjenom svečanošću i nizom zanimljivih i atraktivnih događanja proslavilo ponovno otvaranje jednog od najkvalitetnijih restorana ne samo u Opatiji, već i u cijeloj Hrvatskoj.

le_madrac_reopening_23

Majstor kuhinje, ali i ljubitelj spektakla svih vrsta, Deniz Zembo, svoj je ”Le Mandrać” u ”reopening” ceremoniji predstavio riječima – ”Le Mandrać je jedna prelijepa priča… Budite i vi dio nje. Neka Le Mandrać bude vaše mjesto za savršene gastro trenutke, vaša lučica iz snova, ‘mulić’ za koji ćete se vezati” – a poslušao ga je velik broj uglednih uzvanika iz čitave regije.

Uz remek-djela na tanjuru te predstavljanje ‘Čokoladne priče Opatijske rivijere’ Marine Prijatelj, zidovi su ukrašeni umjetničkim radovima, i to samozatajne, ali hvaljene opatijske umjetnice, akademske slikarice Branke Marčete koju je postavio Giulio Bonačić. U organizaciji Kristine Jezernik održana je Modna revija ‘LeM Fashion Night’. Na modnoj reviji bila je prezentirana kolekcija ekskluzivnih rubaca branda Croata, večernje haljine salona Marie i glamurozne haljine modnog dvojca Egzor – Vesne Kuiš i Nikoline Petrušić. Predivne kreacije upotpunio je unikatni nakit Marel by Marina Legac, dok je za frizure bila zadužena Ana Horvatovic by studio Anais; dok make up potpisuju vizažistice Leana Garčev i Mel Lee.

Kako je sve to izgledalo, provjerite u našoj foto-galeriji.

[nggallery id=796]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Giulio Bonačić

error: Content is protected !!