FOTO: Vesela atmosfera na koncertu ‘Let’s rock Volosko’

Uz već poznate lokalne snage koji u narednim godinama ‘dobiti plaketu za vjernost’, obzirom na broj nastupa na navedenom koncertu, svoj premijerni nastup imali su dečki iz novooformljenog Gerilla banda.

Volosko – Subotnja večer na vaterpolo platou, nakon održanog amaterskog vaterpolo turnira, odzvanjala je u veselim punk, rock, funk, ska i metal tonovima. Povod ovoj alter veselici bilo je još jedno izdanje koncerta Let’s rock Volosko, u organizaciji udruge Boem. Ruke, glave i kosu razdrmali su sveprisutnoj promrzloj publici bendovi Tandemi Prošlog Sjećanja, The Shaiones, Gerilla band, Posljednji bunker, Muhe Bez Glave, Krematorium, Syleth, Strings i Agony Cell.

Uz već poznate lokalne snage koji u narednim godinama ‘dobiti plaketu za vjernost’, obzirom na broj nastupa na navedenom koncertu, svoj premijerni nastup imali su dečki iz novooformljenog Gerilla banda, s Deanom Škaljcem u glavnoj vokalnoj ulozi. Također, obzirom na krizu na estradi, u Voloskom je nakon dugo vremena nastupio i Šajo u punk izdanju, s novim bandom – The Shaiones.

U veseloj atmosferi uz neizostavnu ikonogorafiju koja prati ovakve happeninge, svoj obol dale su djevojke ‘koje žongliraju s vatrom’ te tako dodatno ‘zapalile’ publiku. Nekoliko fotki s koncerta pogledajte u nastavku.

[nggallery id=359]

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!