FOTO: Veselim ritmovima slovenskog benda Towel of Shower zaključen 16. Liburnia Jazz Festival @ Opatija

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Liburnia Jaz

Nedjeljni program otvoren je jazz budnicom koju su odsvirali Bojan Aleksovski & David Baumgarten Sinatra Project, a veselo je bilo i u lovranskom Starom gradu gdje je nastupio Oridano Gipsy Jazz Band. Fotografije sa zadnjeg dana pogledajte u velikoj galeriji

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Liburnia Jazz 2016

Opatija/Lovran – Razigranim i dinamičnim nastupom slovenskog orkestra Towel of Shower zaključen je 16. Liburnia Jazz Festival. S terase hotela Kvarner u pomalo prohladnu opatijsku noć odaslane su dobre vibracije i funky ritmovi, na koje je teško bilo ostati imun i ne makar malo ”zamrdati bokovima”.

Koncert izvrsnih glazbenika, koji čine neka od najpoznatijih imena slovenske jazz i pop scene i članova Big Banda RTV Slovenije tako je uz ”pozitivnu notu” odjavilo festival koji je svog posljednjeg dana donio još dva zanimljiva nastupa.

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Liburnia Jazz 2016

Nedjeljni program otvoren je jazz budnicom koju su odsvirali Bojan Aleksovski & David Baumgarten Sinatra Project, a veselo je bilo i u lovranskom Starom gradu gdje je nastupio Oridano Gipsy Jazz Band.

Tijekom tri dana održavanja, 16. Liburnia Jazz Festival donio je vrlo zanimljive nastupe, među kojima se izdvaja gostovanje ”skandinavske supernove” Mariusa Neseta, ali i koncert ”hrvatske jazz reprezentacije” koji je bio – nečujan.

Fotografije sa zadnjeg dana pogledajte u velikoj galeriji.

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Liburnia Jaz

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!