FOTO: Veselo jutro i velika gužva na mrkatu uz Svetog Nikolu i ekološki sajam @ Opatija

sv_nikola_mikula_mrkat_2014_opatija_2014_1

Dosadna kišica i tmurni oblaci nisu pokvarili raspoloženje niti atmosferu koju su na visini održavali članovi kvarteta Pešekani koji su sve posjetitelje zabavljali razigranom svirkom, kao i popularna maskota Milenij hotela, veseli lav koji je uz pomoć pratiteljice, nasmijavao i razveseljavao i najmlađe, ali i ”najstarije” Opatijce. Nekoliko fotografija s Mrkata pogledajte na ovom linku

sv_nikola_mikula_mrkat_2014_opatija_2014

Opatija – Poprilična gužva vladala je jutros opatijskom tržnicom na kojoj su se spojila dva zanimljiva događanja – Ekološki sajam u organizaciji udruge Žmergo koji je okupio petnaestak izlagača zdravog i ekološkog voća i povrća, te početak prosinačkog programa ”Čarolije na mrkate” koji je bio posvećen Svetome Nikoli.

Dosadna kišica i tmurni oblaci nisu pokvarili raspoloženje niti atmosferu koju su na visini održavali članovi kvarteta Pešekani koji su sve posjetitelje zabavljali razigranom svirkom, kao i popularna maskota Milenij hotela, veseli lav koji je uz pomoć pratiteljice, nasmijavao i razveseljavao i najmlađe, ali i ”najstarije” Opatijce.
Za svoj nastup Mikula je dobio posebnu okićenu drvenu kućicu, iz koje se širio miris kroštula i fritula, a uz njih, djeci je dijelio i čokolade, bombone, ali i pokoju lijepu riječ.

sv_nikola_mikula_mrkat_2014_opatija_2014_2

Prigodni program u okviru ”Čarolije na mrkate” odvijat će se u do konca prosinca, a sadržajem obogatit će ga članovi opatijskih raznih udruga i društava i tako se uklopiti u ukupno predblagdansko, božićno i novogodišnje ozračje.

Nekoliko fotografija s Mrkata pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!