FOTO: Veselo na pusnim tancima – Posljednju subotu ovogodišnjeg pusta obilježile gužve @ Dom Permani, Hangar, Štala

pusni_tanci_maskarani_centar_permani_stara_posta_pusna_stala_hangar_matulji_5

Prilike za uživat u pusnim tancima imat ćete prilike još sutra i prekosutra. Naime, na Pusni ponedejak priprema se velika fešta u Domu Jušići uz Pumpa bend, dok će se na Pusni utorak feštat va Pusnoj štale na Staroj pošte. Veliku fotogaleriju s jučerašnjih pusnih tanci koje smo snimili u Maškaranom centru Permani, Hangaru i Pusnoj štale pogledajte na ovom linku

pusni_tanci_maskarani_centar_permani_stara_posta_pusna_stala_hangar_matulji_2

Matulji – Posljednja subota ovogodišnjeg pusta ponovo je bila pod opsadom maškara. Tancalo se u svakom kutku Liburnije, a posebno veselo bilo je u gornjem kraju, gdje je doslovno temperatura bila užarena.

Sinoćnji apsolutni hit bila je Pusna štala na Staroj pošte, a oba prostora bila su dupke ispunjena veselim maškarama, koje su plesale na taktove Brevis banda i Brkinski trio.

Slična situacija bila je i u Maškaranom centru Permani, u kojem su za feštu bili zaduženi domaćini D’Beni band uz veselu podršku Lady lune.

pusni_tanci_maskarani_centar_permani_stara_posta_pusna_stala_hangar_matulji_3

U Hangaru se tancalo uz polke i valcere za koje su bili zaduženi Mustafi dok je Pumpa band bio zadužen za tulum u Domu Jušići.

Prilike za uživat u pusnim tancima imat ćete prilike još sutra i prekosutra. Naime, na Pusni ponedejak priprema se velika fešta u Domu Jušići uz Pumpa bend, dok će se na Pusni utorak feštat va Pusnoj štale na Staroj pošte.

Veliku fotogaleriju s jučerašnjih pusnih tanci koje smo snimili u Maškaranom centru Permani, Hangaru i Pusnoj štale pogledajte na ovom linku

pusni_tanci_maskarani_centar_permani_stara_posta_pusna_stala_hangar_matulji_!

pusni_tanci_maskarani_centar_permani_stara_posta_pusna_stala_hangar_matulji

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!