FOTO Veterani Rijeke i Opatije održali memorijalnu utakmicu u spomen na Gorana Brajkovića @ Rujevica

4. memorijal Gorana Brajkovića obilježio je zanimljiv sraz veterana Opatije i Rijeke, a utakmica je završila 5:7 u korist Opatije.

Rijeka – Bivši suigrači i prijatelji tragično preminulog igrača NK Opatija, NK Rijeka i hrvatskog reprezentativca Gorana Brajkovića okupili su se jučer na pomoćnom terenu nogometnog kampa na Rujevici.

4. memorijal Gorana Brajkovića obilježio je zanimljiv sraz veterana Opatije i Rijeke, a utakmica je završila 5:7 u korist Opatije.

Boje NK Opatija branili su Perčić, Toto, Pavinčić, Srdoč, Hlanuda, Bubnić, Brajković K., Šerifi, Gibičar, Zobić, Ljubović, Šimić, Šanjug, Mimica, Tončinić i Pajnić pod voditeljskim dvojcem Ostojić i Lončarica, dok su za Rijeku igrali Bradičić, Dobrić, Božičić, Milinović, Brajković E., Skočić, Šanjug, Mladenović, Svetec, Rački, Čaval, Mrnjaus, Kezić, Berisha i Šumberac, a sportsku pravdu dijelio je Toto. Druženje uz evociranje uspomena na Gorana završilo je na opatijskoj Boćariji.

Tijekom svoje karijere Goran je igrao za Pomorac, slovensku Belu Krajinu, albanski Flamurtari, islandski HK Kopavogs i grčku Kastoriju, da bi karijeru završio u NK Opatija, gdje je nastavio raditi s mlađim kategorijama. Kvarnerski Maradona kako su mu znali tepati navijači i suigrači svoje je najbolje partije pružio u Rijeci za koju je upisao 149 nastupa i 13 golova.

Svojim znanjem i vještinom ali i iskrenim srčanim pristupom nogometu i odanošću bijelom dresu, Goran je pronašao put do srca mnogih nogometnih zaljubljenika i navijača našega kraja, a posebnu je vezu uspostavio s Armadom koja je uvijek znala cijeniti njegove nogometne ali i ljudske kvalitete.

 

Fotogaleriju s utakmice pogledajte u nastavku teksta…

Veterani Rijeke I Opatije Održali Memorijalnu Utakmicu U Spomen Na Gorana Brajkovića @ Rujevica

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!