FOTO/VIDEO 10. ‘ACI Cup Optimist 2020.’ – Carla de Carina, Ema Samaržija, Ursula Balas i Vito Fili najbolji

Kako je protekao vikend u znaku jedrenja i što nam još organizatori iz Yacht cluba Croatia pripremaju provjerite u priloženom video isječku…

Ičići – Proteklog vikenda na regatnom polju ispred Ičića jedrio se 10. ‘ACI Cup Optimist 2020.’.

Organizatorima iz Yacht cluba Croatia odazvalo se gotovo 70 natjecatelja koji su po različitim vjetrovima, od tramontane do juga, odradili trećinu predviđenih plovova.

U konkurenciji od 44 natjecatelja u optimistima slavio je Vito Fili (JK Vega Pula), drugo mjesto osvojio je Mark Maglica (JK Galeb Kostrena), a treće njegov klupski kolega Luka Kamber, dok je najbolja djevojka u kategoriji U12 bila Lucija Belušić (JK Vega Pula) s petim mjestom, a Sara Mavrić (JK Plav Krk) zauzela je 10 poziciju.

U klasi Laser 4.7 od 11 prijavljenih najbolja je bila Carla de Carina (JK Val Crikvenica), drugo mjesto osvojio je Leon Braut (JK Punat), a treće Tija Dujmović (JK Opatija). Ursula Balas (JK Val Crikvenica) bila je najbolja u Radialu gdje je jedrilo deset natjecatelja, drugo mjesto osvojio je Matija Reljanović (JK Croatia Opatija), a treće Antonio Lukšić (JK Opatija). U klasi 420 najbolja je bila Ema Samaržija (JK Sveti Nikola Zagreb), drugo mjesto osvojio je Toni Bilen (JK Istra Lovran), a treće Ana Petričić (JK Galeb Kostrena).

Također, već ovog vikenda zaljubljenike u adrenalinsko jedrenje očekuje još jedna regata u organizaciji YC Croatia- „Susak za dvoje“ i ”Susak za posade“, koja se jedri na relaciji Ičići- otok Susak-Ičići, a krajnji rok za prijavu je četvartak…

10. ‘ACI Cup Optimist 2020.’ – Carla De Carina, Ema Samaržija, Ursula Balas I Vito Fili Najbolji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!