FOTO/VIDEO 11. Dani Ičića – Sportska nadmetanja obilježila jučerašnji dan, carinski nadzor skratio feštu

Kako je protekao jučerašnji dan provjerite u priloženom video isječku i u fotogaleriji…

Ičići – Nakon odlične uvertire uz kultni splitski band TBF, bogat sportski program obilježio je jučerašnji dan manifestacije 11. Dani Ičića, čiji je večernji program otkazan zbog uočenih nepravilnosti u radu tvrtke koja je obavljala ugostiteljsku djelatnost.

Jučerašnji program otvoren je na plaži tradicionalnim natjecanjem u crossmintonu koje je okupilo 12 natjecatelja, a najbolji su bili Vedran Ružić, Silvija Novak i Cvita Zukić te malonogometnim turnirom 3 na 3. Treće izdanje Plivačkog maratona Ičići – Ika okupilo je najveći broj, točnije 62 natjecatelja.

Za ovogodišnje izdanje plivačkog maratona bile su na raspolaganje dvije rute, onu dulju na dva kilometra najbrže su otplivali Damian Gardašanić i Iva Valinčić, dok su na kraćoj ruti zlata osvojili Vito Lončarić i Talijanka Sara Guadagnin. Također, održani su tradicionalni turniri u briškuli i trešeti za mališane i odrasle, a iako je većina najavljenog programa održana, publika je ostala uskraćena za nastup Grooversa, banda koji se u posljednje vrijeme sve više nameće kao koncertna atrakcija u našem kraju.

Kako je protekao jučerašnji dan na manifestaciji 11. Dani Ičića provjerite u priloženom video isječku i u fotogaleriji…

11. Dani Ičića – Sportska Nadmetanja Obilježila Jučerašnji Dan, Carinski Nadzor Skratio Feštu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!