FOTO/VIDEO 11. Kup Mića Žajica okupio 26 natjecatelja – Karin Sušanj i Dorijan Rubeša najuspješniji @ Lovran

Što smo još saznali od Ivice Škeca provjerite u priloženom video razgovoru u nastavku teksta…

Lovran – 26 mladih ribolovaca do 12 godina iz šest klubova s našeg područja nastupilo je jučer na ’11. Kupu Mića Žajica‘.

– Vrijeme nas je odlično poslužilo tako da je natjecanje proteklo bez kapi kiše. Lovilo se po novim propozicijama, po sistemu ulovi – izmjeri – pusti, što znači da se sva ulovljena riba vraćala natrag u more. U momčadskoj kategoriji slavila je ekipa SRD-a „Preluk“ Matulji su sastavu Dorijan Rubeša i Karin Sušanj, drugo mjesto pripalo je ekipi domaćina iz SRD-a Zubatac odnosno Antoniu Blažiću i Dinu Štembergeru, a treće Alexu Saršonu i Luki Meljankiću iz SPD „Luben“ iz Bakra. U pojedinačnoj konkurenciji slavila je Karin Sušanj, koja je ujedno osvojila i lumbraka od 130 grama te osvojila pehar za najveću ulovljenu ribu. Drugo mjesto pripalo je Dorijanu Rubeši, a treće Luki Meljankiću, istaknuo je Ivica Škec, ispred SRD-a Zubatac, organizatora natjecanja.

Glavna sutkinja bila je naša svjetska seniorska prvakinja Marina Mavrinac Matulja, a domaćini su nakon roštilja poslužili slastice od maruna i pečeni marun za natjecatelje i pratnju.

11. Kup Mića Žajica Okupio 26 Natjecatelja – Karin Sušanj I Dorijan Rubeša Najuspješniji @ Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!